Barbour Jacka Dam,Barbour Rearating
S.Kr 3,630.72  S.Kr 1,815.16
spara: 50% rabatt
payment

Vänligen välj:Lägg till i varukorg:

Barbour Herr Olive Corbridge Waxed Jacka : Som en underbar och klassiskt mode varumärke barbour jacket aldrig att bli omodern. Även genom många år, den höga kvaliteten och uppmärksamhet på detaljer som gjorde varumärket fortfarande bra nuförtiden.

Från Storm kollektionen är Corbridge ett robust verktyg stil för Herr vaxad jacka uppdaterats med en modern konstruerad passform.
< br> Med vintern i åtanke, är denna multifunktionsjacka konstruerat i Barbours hardy 6oz Sylkoil vaxad bomull med en bekväm, lätt nylon foder quiltat till 50 g vadd, för extra värme. Den manchesterfodrad tratt krage har en integrerad nylonkåpa komplett med justerbara växlar för perfekt passform och erbjuder vått väder försvar när det behövs men lätt stuvas undan i kragen på torra dagar.
Byggd för att erbjuda komfort och skydd till dem som är aktiva utomhus i alla väder, de Corbridge nytta justerbara muddar, en robust tvåvägs dragkedja, en storm flyga fram med stud förslutningar och en åtgärd tillbaka. Den klassiska fyra-pocket detalj ger ett elegant och praktisk funktion som håller väsentligheter säkra och handsfree. Finns i ett urval av tre mångsidiga färger.Sie könnten auch mögen ...

payment

Barbour Outlet,Barbour Jacka Herr,Barbour Jacka Dam,Barbour Rea